Kuhinjski pulti

Kuhinja je osrednji prostor vsakega doma in kuhinjski pult njen najbolj obremenjen del. Iščete popolnoma naravni material, ki se odlično poda tako k modernim kot bolj rustikalnim kuhinjam, njegova uporaba pa je udobna?

Izberite kamniti pult in v svojo kuhinjo vnesite eleganco, s pridihom narave.

Naravni kamen je trajnosten in trpežen material, ki dvigne estetsko vrednost vsake kuhinje ter je primeren za vsak življenjski slog. Kuhinjski pult iz naravnega kamna odlikuje dolga življenjska doba, enostavno čiščenje in vzdrževanje, poleg tega pa je odporen na praske, zareze in vročino.

Najbolj primeren je zagotovo granitni pult.

Primeri kamnitih pultov

Odkrijte popoln kamniti kuhinjski pult za vašo kuhinjo​

Pri izbiri materiala za delovno površino v kuhinji je potrebno upoštevati estetski in praktični vidik.

 
Kuhinjski pulti iz naravnega kamna sovpadajo z vsakim slogom oblikovanja, imajo razkošen, unikaten videz ter dvignejo vrednost doma. Vsaka plošča je neponovljiva in edinstvena, noben kos ni enak drugemu. Na voljo je bogata paleta vzorcev s številnimi teksturami in barvnimi odtenki – od čudovitih zemeljskih tonov, živahnih odtenkov zelene, modre, rdeče ali rumene do bolj osnovnih tonov črne, sive in bele barve.

Vzorci

Kuhinjski pult je ena izmed najbolj obremenjenih površin. Na njem pripravimo zasnovo za okusna kosila, pečemo slaščice, številnim pa predstavlja tudi prostor, kjer opravljamo druge vsakodnevne obveznosti. Zato je pomembno, da je pult ne samo lep na pogled, temveč tudi funkcionalen. Kamniti pult je odlična izbira, saj olajša pripravo obrokov in izboljšajo kuharsko izkušnjo. Skrbi, kam boste odložili vročo ponev, nabrušen nož ali kako boste očistili madeže, bodo popolnoma odveč.

Kuhinjski pulti iz granita​

Granit je izmed vseh naravnih kamnov najbolj primerna in najpogostejša izbira, ko se odločamo za obstojno delovno površino v kuhinji. Granit je lep, izjemno trpežen in odporen na vročino ter praske, v prostor pa vnese eleganco in bo še dolga leta skrbel za kuharski navdih. Potrebuje zelo malo nege – zadostuje že impregnacija, ki prepreči vpoj madežev. Primeren je tudi za zunanjo uporabo, v letnih kuhinjah, saj je lahko izpostavljen zunanjim vremenskim razmeram.

Kuhinjski pult iz naravnega kamna granita

Montaža kuhinjskega pulta

Granit je izmed vseh naravnih kamnov najbolj primerna in najpogostejša izbira, ko se odločamo za obstojno delovno površino v kuhinji. Granit je lep, izjemno trpežen in odporen na vročino ter praske, v prostor pa vnese eleganco in bo še dolga leta skrbel za kuharski navdih. Potrebuje zelo malo nege – zadostuje že impregnacija, ki prepreči vpoj madežev. Primeren je tudi za zunanjo uporabo, v letnih kuhinjah, saj je lahko izpostavljen zunanjim vremenskim razmeram.

Vzdrževanje kuhinjskega pulta

Vzdrževanje kuhinjskega iz naravnega kamna je enostavno in ne zahteva posebne nege. Za čiščenje granitnega kuhinjskega pulta pogosto zadostuje čiščenje s krpo in toplo vodo ter občasno s posebnimi sredstvi za nego naravnega kamna. Potrebna je primarna impregnacija, nato pa občasni dodatni premazi z impregnacijskim sredstvom. Ob pravilnem in rednem vzdrževanju, bo kuhinjski pult iz granita presegel življenjsko dobo vsake kuhinje.

Kako do kuhinjskega pulta?

Vsaka kuhinja je unikatna, zato k vsakemu naročilu pristopimo individualno.

Izpolnite obrazec ali pokličite

Prisluhnemo vašim željam in pričakovanjem ter poiščemo možne rešitve.

Ogled načrta in dimenzij kuhinje

Naredimo izmere in svetujemo pri različnih detajlih.

Priprava ponudbe

Upoštevamo želje in ugotovitve s terena ter pripravimo najugodnejšo ponudbo.

Izdelava in montaža

V dogovorjenem roku uresničimo zastavljen načrt.

Kamnoseštvo Marnit – z več kot 100 letno tradicijo.

Pošljite povpraševanje