Kuhinjski pulti

Trenutni trendi opremljanja kuhinj se obračajo h kuhinjskim pultom iz naravnega kamna. Še posebej priporočljivi so granitni pulti.

Celotni kuhinji daje posebno ekstravagantno noto in naredi piko na i celotnemu prostoru. Ne smemo pozabiti, da je vrhnja oz. delovna površina pulta nenehno izpostavljena različnim dejavnikom, ki takšne površine skozi čas uničujejo.

Granit je kot material odlična izbira, saj je njegova trdota in nasploh obstojnost takšna, da poškodbe skoraj niso možne, življenjska doba takšnega pulta pa je veliko daljša. Izberite svoj kamniti kuhinjski pult po meri!

Vzorci

Kuhinjski pulti

Trenutni trendi opremljanja kuhinj se obračajo h kuhinjskim pultom iz naravnega kamna. Še posebej priporočljivi so granitni pulti. Celotni kuhinji daje posebno ekstravagantno noto in naredi piko na i celotnemu prostoru. Ne smemo pozabiti, da je vrhnja oz. delovna površina pulta nenehno izpostavljena različnim dejavnikom, ki takšne površine skozi čas uničujejo. Granit je kot material odlična izbira, saj je njegova trdota in nasploh obstojnost takšna, da poškodbe skoraj niso možne, življenjska doba takšnega pulta pa je veliko daljša. 

Vzorci

Pošljite povpraševanje