Nagrobni spomeniki, zasnovani za večnost

Nagrobni spomeniki iz naravnega kamna so nekakšno obeležje in izkaz spoštovanja do naših najbližjih in najdražjih, ki so preminuli. Izdelani iz naravnega kamna predstavljajo večnost in neminljivost, kot je spomin na tiste, katerim so namenjeni.

V podjetju Marnit smo od začetka našega delovanja izdelali in restavrirali že na stotine nagrobnih spomenikov. In prav dolgoletna tradicija, skupaj z znanjem ter izkušnjami je tista, ki daje zagotovilo, da je naše delo opravljeno na najvišjem možnem nivoju in da izdelek, ki ga dostavimo in zmontiramo, traja večno.

Kakšen kamen izbrati za nagrobni spomenik?

Potrebno se je zavedati, da so nagrobni spomeniki iz naravnega kamna locirani na prostem, kar pomeni, da so podvrženi zelo raznolikim vremenskim razmeram – sneg, dež, sonce, nihanju temperatur ter posedanju zemlje. Prav zaradi tega je zelo pomembno kakšen naravni kamen izberete. Nikakor ne drži, da je granit edini primeren. Mnogi se namesto granita odločijo tudi za marmor, apnenec ali peščenjak. Kamen je namreč potrebno otipati, ga začutiti in se šele nato odločiti.

Nagrobni spomeniki iz naravnega kamna so na voljo po meri!

V podjetju Marnit nagrobnih spomenikov ne izdelujemo serijsko. Kar pomeni, da je prav vsak unikaten in izdelan izključno glede na vaše želje. Na voljo imate široko izbiro barv, res pa je, da se stranke običajno odločate za temnejše odtenke, kot sta siva in črna, čeprav tudi svetlejši odtenki – svetlo siva, bela in rjavkasta veliko ne zaostajajo. Se pa naše delo z izdelavo nagrobnega spomenika še ne konča. Pri nas vam namreč nudimo tudi popravilo grobov, čiščenje spominskih plošč in izdelavo napisov zanje. Galerijo nagrobnih spomenikov si lahko ogledate TUKAJ.