Talna in stenska keramika

Odkrijte raznolikost ploščic in velikoformatnih plošč v širokem naboru ponudbe keramike. Dovršenost ponudbe spremlja velika izbira dimenzij, površin in vzorcev:

  • DIMENZIJE: Ponujamo širok spekter dimenzij, ki segajo od standardnih kvadratnih do pravokotnih in drugih oblik, primernih za talno in stensko keramiko. V ponudbi so tudi velikoformatne plošče, ki so idealne za videz enotnih (brezšivnih) vertikalnih in horizontalnih površin in izdelavo pohištvenih kosov.
  • POVRŠINE: Na voljo so ploščice z mat, polmat, sijajnimi in reliefnimi površinami. Vsaka površina zagotavlja svoj edinstven videz in občutek, hkrati pa prinaša tudi funkcionalne prednosti, kot so enostavno čiščenje, protizdrsnost… Kot novost predstavljamo tudi linije posebnih površinskih obdelav proizvajalcev keramike, ki s pozornostjo na najmanjši detajl imitirajo naravne materiale.
  • VZORCI: Bogat izbor vzorcev vključuje videz betona, naravnega kamna, lesa, geometrijskih vzorcev in abstraktnih dizajnov. To vam omogoča, da izberete ploščice, ki se popolnoma ujemajo s slogom vašega prostora in izrazijo vašo osebnost.

 

Naša ponudba je izpopolnjena z izdelavo rešitev in izdelkov po meri.

Talna in stenska keramika

Plošče velikih formatov

Prikazane so najpogostejše dimenzije ploščic, na voljo je več dimenzij.

Talna in stenska keramika

Plošče velikih formatov

Kako do talnih in stenskih oblog iz keramike?

Vsak objekt je unikaten, zato k vsakemu naročilu pristopimo individualno.

Izpolnite obrazec ali pokličite

Prisluhnemo vašim željam in pričakovanjem ter poiščemo možne rešitve.

Priprava ponudbe

Glede na vaše želje in izbor pripravimo najugodnejšo ponudbo.

Marnit – več kot 100 let tradicije

Pošljite povpraševanje