Zunanji tlaki iz kamna

Zunanji tlaki iz kamna kot so: granit, peščenjak, kvarcit, porfir, apnenec, travertin… so med najbolj trpežnimi materiali za vse zunanje površine.

Že tisočletja krasijo površine cest, trgov, forumov,… Tudi danes se uporabljajo za enake namene. Precej tudi v stanovanjski ter poslovni gradnji.  Izpodrivajo ga cenejši materiali, vendar je naravni kamen en edinstven. Naložba vanj je zato pametna in ekonomična odločitev.

Zunanji tlaki iz kamna dobro prenaša zunanje vplive in tudi brez težav ga lahko vzdržujemo. Zelo dobro se ujema z vsemi ostalimi naravnimi materiali.

Vzorci

Zunanji tlaki

Zunanji tlaki iz kamna kot so: granit, peščenjak, kvarcit, porfir, apnenec, travertin… so med najbolj trpežnimi materiali za vse zunanje površine. Že tisočletja krasijo površine cest, trgov, forumov,… Tudi danes se uporabljajo za enake namene. Precej tudi v stanovanjski ter poslovni gradnji. Izpodrivajo ga cenejši materiali, vendar je naravni kamen en edinstven. Naložba vanj je zato pametna in ekonomična odločitev. Dobro prenaša zunanje vplive in tudi brez težav ga vzdržujemo. Zelo dobro se ujema z vsemi ostalimi naravnimi materiali. 

Vzorci

Pošljite povpraševanje