Furnir iz naravnega kamna

Naravni kamen je kot »rojen« zato, da razvaja oči s svojo lepoto. Najmodernejše tehnologije so omogočile razvoj kamnitega furnirja.

Kamniti furnir iz naravnega kamna je zelo lahek, upogljiv in primeren za montažo, skoraj povsod, tudi na ukrivljenih in okroglih površinah, ter na različnih kosih pohištva. Daje eleganten in popolni videz naravne lepote, tako kot njegovi „težji sorodniki“ (masivni kameni).

Furnir iz naravnega kamna pomeni naravni kamen tanko-plastno odtrgan od skale in dodatno stružen na debelino cca. 1-2 mm. Kamniti furnir je lepljen na elastično podlago, je obstojen in pripravljen za vgrajevanje na najrazličnejše površine v notranjosti in tudi v zunanjosti.

Vzorci

Furnir iz naravnega kamna

Naravni kamen je kot »rojen« zato, da razvaja oči s svojo lepoto. Najmodernejše tehnologije so omogočile razvoj kamnitega furnirja. Kamniti furnir iz naravnega kamna je zelo lahek, upogljiv in primeren za montažo, skoraj povsod, tudi na ukrivljenih in okroglih površinah, ter na različnih kosih pohištva. Daje eleganten in popolni videz naravne lepote, tako kot njegovi „težji sorodniki“ (masivni kameni). Furnir iz naravnega kamna pomeni naravni kamen tanko-plastno odtrgan od skale in dodatno stružen na debelino cca. 1-2 mm. Furnir je lepljen na elastično podlago, je obstojen in pripravljen za vgrajevanje na najrazličnejše površine v notranjosti in tudi v zunanjosti.

Vzorci

Pošljite povpraševanje