100 % narave v vašem domu!

Si želite malo spremembe v svojem domu pa ne veste kaj točno bi spremenili? Če tudi vas mučita izgled zunanjosti in notranjosti vašega doma, potem je sedaj pravi čas, da naredite kaj tudi v tej smeri. Pred nami so toplejši meseci, dnevi bodo daljši in kot nalašč, da kaj postorite. Z malo domišljije lahko ustvarite nekaj elegantnega, predvsem pa dolgotrajnega.

Naravni kamen je material, s katerim boste lahko uresničili vsako svojo željo. Praviloma je enostaven za vzdrževanje, zelo raznolik in tisto, kar je najpomembnejše – ima zelo dolgo življenjsko dobo. Včasih je naravni kamen predstavljal razkošje, ki so si ga lahko privoščili le najpremožnejši. Danes je situacija popolnoma drugačna, saj si lahko naravni kamen v svojem domu privošči vsak posameznik.

Naravni kamen lahko uporabite v zelo različne namene. Za vas smo zbrali nekaj idej:

Naravni kamen, pa naj bo to granit, marmor, apnenec, travertin, peščenjak, skrilavec, kvarcit … bo v vaš dom vnesel nekaj svežine, elegance, unikatnosti, obenem pa poskrbel za večnost.

V družinskem podjetju Marnit d.o.o. se z obdelavo, prodajo ter montažo naravnega kamna ukvarjamo že več kot 100 let. V tem času smo stkali močne vezi z številnimi kamnolomi po svetu kar pomeni, da boste v naši ponudbi našli samo najboljše po ugodnih cenah. V našem prodajnem asortimanu je tako mogoče najti izdelke kot so: okenske police, stopnice, zunanje ter notranje tlake, kuhinjske pulte, kamnite umivalnike, nagrobne spomenike …

Za več informacij nas obiščite v salonu v Hočah ali nam pišite na info@marnit.si oziroma pokličite na 02 70 75 100.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja