Kako lahko naravni kamen poveča vrednost vašega doma?

Naravni kamen je v trendu. Zmeraj več družin si želi, da bi lahko svoj dom opremili z naravnimi in okolju prijaznimi materiali. V kolikor ste tudi vi eden izmed njih, je naravni kamen zagotovo ena izmed najboljših izbir izmed vseh naravnih materialov, ki jih lahko vključite v vaš dom. Gre namreč za lep material, ki v vaš dom prinese pridih udobja in domačnosti, hkrati pa velja za izredno kvaliteten gradbeni material, ki velikokrat prinaša tudi preprosto čiščenje in vzdrževanje. Ampak, ali ste vedeli, da naravni kamen lahko poveča tudi vrednost vašega doma? Poglejte zakaj!

 

Dolga življenjska doba in neprimerljiva trpežnost: naravni kamen bo prestal preizkušnjo časa!

Kamen je material, ki ne razpade kar tako. Pravzaprav sploh ne razpade. Je tudi veliko manj dovzeten za poškodbe kot pa drugi materiali. Najbolj vzdržljiva kamnina je zagotovo granit. Ta je celo tako trden, da mu niti najbolj ostri noži ne pridejo do živega, če pri kuhinjskih opravilih nismo dovolj previdni. Na granit lahko celo odložimo vroče posode in ponve, saj ga ne poškoduje niti vročina. Tudi morebitno večletno zatekanje vode ga ne spremeni!

 

Preprosto vzdrževanje: za naravno lepoto le malce truda!

Medtem, ko je druge materiale potrebno ves čas barvati in polirati, da je material videti popoln, je kamen videti odlično z minimalno truda! Za čiščenje priporočamo uporabo čistilne krpe iz mehkih materialov in nežna čistila. Površino naravnih kamnov lahko očistimo že s toplo vodo in le nekaj kapljicami nevtralnega čistilnega sredstva ali nežnega detergenta. Po čiščenju lahko površino obrišete s suho krpo. Pri nekoliko občutljivejših kamninah, kot je marmor ali apnenec se izogibajte le kislinam.

 

Edinstven in lep slog: material, ki preprosto nikdar ne gre iz mode!

Če pri opremljanju in dekoraciji vašega doma uporabite naravni kamen, potem vaša hiša zagotovo ne bo izgledala kot vsaka druga v ulici. Vsak kamen je popolnoma edinstven. Bogate strukture, teksture in tudi raznolikosti barv kamnov je skoraj da nemogoče podvajati, vsak kamen pa je na voljo tudi v različnih barvnih odtenkih.

Če za svoj dom izberete naravni kamen, bo vaš dom deloval domače, klasično, moderno ali pa super elegantno in razkošno. Kamnita stopnišča, tla, stene, kamnite kuhinjske plošče … izboljšal bo prav vse!

 

Želite tudi vi v vaš dom vpeljati naravni kamen? Pišite nam na info@marnit.si ali pa pokličite na 02 70 75 100 in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja