Dekorativni kamen

Pridih narave v vašem domu, poslovnih prostorih in okolici. Prostor oplemeniti, poživi in mu da svežino naravnega okolja. Obstajajo različne vrste kamnitih oblog oz. zidnih oblog iz naravnega kamna.

Ločimo jih glede na vrsto naravnega kamna iz katerega so narejene. Travertin, apnenec in marmor so primernejši za notranje obloge, medtem ko skrilavec, kvarcit bolj za zunanje oblaganje fasad, škarp… Ločimo jih tudi glede dizajna, lahko so različnih širin in različno površinsko obdelane.

Dekorativni kamen za oblaganje je dan danes zelo popularen za oblaganje sten kaminov, obloga stene za televizijo, takšni kamni se lahko poljubno osvetlijo z ambientalno svetlobo… torej, veliko je možnosti.

Vzorci

Dekorativni kamen

Pridih narave v vašem domu, poslovnih prostorih in okolici. Prostor oplemeniti, poživi in mu da svežino naravnega okolja. Obstajajo različne vrste kamnitih oblog oz. zidnih oblog iz naravnega kamna. Ločimo jih glede na vrsto naravnega kamna iz katerega so narejene. Travertin, apnenec in marmor so primernejši za notranje obloge, medtem ko skrilavec, kvarcit bolj za zunanje oblaganje fasad, škarp… Ločimo jih tudi glede dizajna, lahko so različnih širin in različno površinsko obdelane. Zelo popularno je danes oblaganje sten kaminov, obloga stene za televizijo, takšni kamni se lahko poljubno osvetlijo z ambientalno svetlobo… torej, veliko je možnosti.

Vzorci